Behandlinger

 
Healingsmassage
En god massage som tilpasser den enkeltes behov både fysisk og psykisk. Massagen er meget afstressende og dybdegående. Den samler dig i energi og giver dig masse af ro og balance. Jeg har arbejdet med Healingsmassagen siden 1999. Massagen er god til at slip unødvendige tanker. 
 
LYDHEALING
Mærk ro og balance i dig selv med klang skåle. Lyder som gammeldages kirke klokker som vil bringer din krop i en,dejlig balance. Kan virkelig gøre en forskel for mensker og dyr.
 
Håndlæsning
Jeg læser på håndryggen det er det bevidste plan, hvilket vil sige at du er bekendt med det jeg har konstateret. Jeg går ind i hænderne og ser hvad muligheder du har talent for, og det du er dybest  inde. Jeg læser hvad muligheder du har i fremtiden. Håndlæsning er et kærligt redskab til at løfte dig videre i livet. 
 
Reiki healing
Er en enkel og blid metode til at vende tilbage til den naturlige tilstand af sundhed harmoni og balance såvel fysisk som følelsemæssigt mental og åndelig. Du ligger på en briks med et tæppe over dig. Du lytter til noget dejligt afslappende musik. Jeg ligger mine hænder på din krop og lader energien flyde fra healingsenergien til dig. Jeg bruger ikke min egen energi, jeg tappes ikke. Du fyldes op med energi og det føles godt for dig.  
 
På rejse i dit eget liv
Giver dig en bedre forståelse af din sjæls udødelighed og giver dig større  muligheder for at møde dagligdagen med større accept og finde de dybere årsager bag begivenhederne i dit eget liv.
 
Clairvoyance Rådgivning
jeg hjælper dig med at se løsninger til et problem.
Du får vejledning og klarhed til at komme vidre på din vej.
 
DORN- METODEN
Metoden er et relativt nyt behandlingskoncept i Danmark og oprindelig udviklet i Tyskland. det er en meget blid men yderst effektiv metode til at arbejde med dysubalancer i alle kroppens led.
Dorn-metoden går ud på at skelet-strukturen rettes op gennem korrektion.
der korrigeres skævheder i bækkenet og de enkelte led i ryg og nakke samt eksttremiteternes led.
 
ØRE AKUPUNKTUR
Behandling af ischiassmerter, frossen skulder hold i nakken, kæbespændinger, løberknæ mm
 
Yvona Annemone Larsen Juhl | Fåruphusvej 7, Ollerup, 7300 Jelling - DK | Tlf.: 93920181 | yvona.juhl@gmail.com